Location - How to reach us?

 

Apartmani "Bečić"  postoje već više od 30 godina u turističkoj ponudi Bečića i Budve. Apartmani su u  vlasništvu  porodice Bečić  koja već dugi niz godina  pruža svojim gostima udobnost i gostoprimstvo, i trudi se da vrijeme koje provedete kod nas na odmoru bude nešto čega se rado sjećate. Nudimo vam apartmane u tri naša objekta , Apartmanima Bečić  , Apartmanima Eurus House I Apartmanima Lux.  Sva tri objekta nalaze se u naselju Bečići u blizini hotela Bečići – nekadašnji Naftagas I hotela Queen of Montenegro. Najbliži plaži je objekat Apartmani Becic , nalazi se na oko 100 metara od plaže. U okviru objekta se nalazi samoposluga. Zbog svoje pozicije objekat je pogodan za porodice sa manjom djecom. Lux Apartmani se nalaze na oko 150 metara od plaže . U ovom objektu se nalaze isključivo aprtmani koji poseduju 2 spavaće sobe . Apartmani Eurus House nalaze se u objektu koji je od plaže udaljen 300 metara , ovaj objekat se nalazi u tihom dijelu naselja , daleko od glavnih puteva I saobraćaja.  Svi naši apartmani opremljeni su bežičnim internetom I kablovskom televizijom ,svi apartmani su klimatizovani , svaki apartman ima obezbijeđen parking.

 

 Kako doći do nas?

 

Apartmani "Bečić"  se nalaze u Bečićima  u ulici  Dionizija Mikovića  br.2 , nalazimo se na raskrsnici glavne magistrale i puta koji ide  prema hotelu "Quean of Montenegro", sa desne strane. Preko puta nas je hotel  Naftagas . Sa naše lijeve strane nalazi se hotel Belavista  a iznad nas se nalazi restoran Atlantik Da bi došli do nas mozete koristiti sopstveni automobil , autobus, voz  ili avion.

 

Ukoliko želite mi vam možemo organizovati  transfere sa aerodroma , željezničke ili autobuske stanice ili u dogovoru sa vama možemo organizovati  čitavo vaše putovanje.

 

 

Ako dolazite kolima

Najveći Broj naših gostiju se odlučuje da do apartmana bečići dođe sopstvenim automobilom.  Do nas se može doći iz dva pravca tj iz pravca Budve i iz pravca Svetog Stefana. Ukoliko dolazite iz pravca Budve  prodjete hotel Splendid , zatim crkvu Sveti Toma i nakon što prodjete Hotel Naftagas koji vam se nalazi sa desne strane  skrenete  lijevo u naselje Bečići , odmah nakon skretanja sa desne strane se nalaze apartmani Bečići. Ukoliko dolazite iz pravca Svetog Stefana prođete Rafailoviće  i domah nakon nadvožnjaka skrenete desno ,  apartmani Bečići su prvi sa vaše lijeve strane nakon skretanja. Ukoliko koristite GPS Navigaciju za svoje odredište postavite sledeće kordinate .

 

 

 

Ako dolazite avionom

Ukoliko u Crnu Goru dolazite avionom možete koristiti aerodrome u Tivtu i Podgorici. Tivatski aerodrom je od "Apartmana Bečić" udaljen oko 25 kilometara , do apartmana je najbolje koristiti Taxi. Podgorički aerodrom je od "Apartmana Bečići" udaljen oko 65 kilometara. Za transfere do "Apartmana Bečić"  je najbolje koristiti Taxi. Crna Gora je odlično povezana sa svim glavnim gradovima u Evropi, a u toku sezeone  je naročito dobro povezana sa Rusijom tako da u toku nedelje postoji veliki broj što redovnih što čarter letova iz Rusije za Tivat i Podgoricu.Red letenja možete proveriti na sajtu Jata ili Montenegroairlinesa

 

 Ako dolazite autobusom

Autobuska stanica se nalazi u Budvi  udaljena  je od apartmana oko 5 kilometara, postoje autobuske linije do svih gradova u Srbiji , Bosni , Republici Srpskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori a takodje postoje linije i za dalje destinacije. Od autobuske stanice do apartmana najbolje je koristiti Taxi koji do nas kosta oko 5 evra.  U toku sezone postoji veliki broj čarter autobuskih linija koje su jeftinije od redovnih i koje  putnike ostavljaju ispred apartmana u kojima su smešteni.

 

 

 

Ako dolazite vozom

Voz je najeftiniji vid prevoza za putnike koji u Crnu Goru dolaze iz Srbije , najbliža Železnička stanica je u Baru,  od naših apartmana je udaljena oko 45 kilmetara. Od Bara do nas možete koristiti Taxi , redovnu autobusku liniju a mi vam kao najefikasniju i najeftiniju varijantu preporučujemo neki od mini buseva koji se na svakih 15-20 minuta saobraćaju prema Budvi.

 

 

 

 

 

 

Friday the 13th. Apartmani Becic - Joomla Templates